Ahmet Erseven Ortaokulu

Vizyon: Değişen Dünya Şartlarında Milli ve Ahlaki değerlerimizi koruyarak öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumlulukların bilincinde bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanma, topluma yaralı, pozitif düşünen öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyon: Veli- Öğrenci- Öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya açılan, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla, İlimizin ve Türkiye´nin gurur duyduğu "İLK" leri çıkaran okul olmak. İLKE VE DEĞERLERİMİZ 1. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız. 2. Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. 3. Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. 4. Okul Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer verir, yeni fikir üretimini destekleriz. 5. Ben değil biz olmayı ilke ediniriz. 6. İnsani değerlere saygı duyarız. 7. Gelişen teknolojiyi takip eder okula taşırız. 8. Değişimin sürekliliğine inanırız. 9. Kültür ve sanat etkinliklerine duyarlıyız. 10. Kendisiyle barışık, ülkesini seven bireyler yetiştiririz.

Saatler: 07.00-12.40 12.50-18.30
Yabancı Dil: